Week van de Huidtherapie

Tijdens de Week van de Huidtherapie kunt u terecht voor gratis advies en een gratis huidscan. Van 1 t/m 8 oktober bij de huidtherapeut.

Maak een afspraak

 

Gratis digitale huidscan en gratis advies

Twijfelt u over de vlekjes of vaatjes in uw gezicht, voelt u zich onzeker over uw overbeharing of heeft u storende pigmentvlekken? Maak een afspraak voor een gratis huidscan en advies bij de huidtherapeut.

Diverse huidproblemen

U kunt bij ons terecht voor diverse huidproblemen waaronder acne, oedeem tot ouderdomsvlekken. Daarnaast kan een preventief bezoek aan de huidtherapeut problemen of verergering van klachten voorkomen – denk aan het vroegtijdig ontdekken van huidkanker.

Cosmetische medische verbeteringen

Rode vaatjes, pigmentvlekken, ongewenste haargroei, huidverbetering en het behandelen van littekens. Deze huidproblemen zijn vaak cosmetisch storend. Onze huidtherapeuten behandelen deze huidproblemen met speciale lasers waardoor u een snel en blijvend resultaat ziet. Zodat u zich weer zeker voelt.

Gratis huidscan en advies, maak een afspraak

Maak een afspraak via het contactformulier of bel 088-7652121. Wij verzoeken u aan te geven dat het gaat om de Week van de Huidtherapie.

Camouflagetherapie
Gratis huidadvies van 1 t/m 8 oktober

 

 

 

 

 

Bruggenbouwers in de zorg

De Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) ondersteunt haar leden in hun streven naar multidisciplinaire samenwerking ten behoeve van optimale zorg voor patiënten met huidaandoeningen.

Daarom staat de Week van de Huidtherapie dit jaar in het teken van deze ‘bruggenbouwers’- rol.