Een digitale analyse van uw huid?

Een goed behandeladvies begint met een goede huidanalyse. Hoe meer inzicht in de huid, des te beter er beoordeeld kan worden welke huidverzorging en/of behandeling het beste aansluit op uw huid. Door een combinatie te maken van een digitale huidanalyse en een analyse met behulp van een loupelamp wordt er niks over het hoofd gezien.

Vraagt u zich af wat voor huidtype u heeft, of wilt u preventief uw huid goed verzorgen maar weet u niet hoe? De huidscan maakt metingen waardoor de conditie van de huid nog beter bepaalt kan worden. De digitale huidanalyse kunt u zien als een microscoop met camera, zodoende kan er ingezoomd worden op de huid en tegelijkertijd kan dit beeld vastgelegd worden door middel van een foto.

Preventieve huidscan

Aangezien veel huidaandoeningen hun oorsprong hebben in de diepere huidlagen worden deze pas in de loop van de tijd zichtbaar aan het huidoppervlak. Met het menselijk oog zijn deze vroegtijdig niet te diagnosticeren. Dankzij deze geavanceerde huidapparatuur worden dergelijke  huidproblemen wel aan het licht gebracht en kan hierop worden ingespeeld.

Voor wie is de huidscan?

Voor wie is dit geschikt? In feite voor iedereen want preventief is er altijd in te spelen op hydratatie, de eerste tekenen van veroudering en ter voorkoming van pigmentatie. Daarnaast zijn er de gecombineerde huidtypen waarvan de vocht- en vethuishouding uit balans zijn geraakt met allerlei gevolgen van dien, variërend tot een vette huid met comedonen of een verder gevorderd stadia acne. Kortom voor jong en oud is het verstandig om de huid eens grondig te analyseren.

Kosten

Een huidscan duurt ongeveer een kwartier en kost 20 euro.

Afspraak maken?

Wilt u graag een digitale huidscan laten maken? Bel 088-7652121 voor het maken van een afspraak of maak een afspraak via ons formulier.

_MG_6683
Laat een digitale huidscan maken en kom te weten hoe u uw huid het beste kunt verzorgen.