Jennifer Meskes

Jennifer Meskes – Schoonheidsspecialiste

Het leuke aan mijn werk is de variatie van behandelingen en de daarbij behorende mogelijkheden voor mijn cliënten. Wat veel mensen niet weten is dat de meest voorkomende huidproblemen vaak gemakkelijk en redelijk snel te verhelpen zijn. Persoonlijk denk ik dat het belangrijk is dat mensen tevreden zijn met zowel hun innerlijk als uiterlijk. Het is zo zonde als mensen zich onzeker voelen door bijvoorbeeld storende pigmentvlekken, acne, rimpels of couperose.

“Schoonheid zit van binnen maar ook van buiten!”

Soms is er met slechts één behandeling al veel resultaat te behalen. Cliënten zeggen dan vaak: “had ik dit maar veel eerder geweten, ik ben zo blij dat mijn huidproblemen op een professionele wijze zijn aangepakt en zijn verdwenen”. Daarnaast geeft het mij veel voldoening  nazorg te kunnen verlenen na ooglidcorrecties en andere relatief kleine ingrepen. Mijn passie is: “mijn cliënten tevreden en voldaan, weer te zien komen en gaan”!

Waarom de CosMed Kliniek

Naar mijn mening onderscheidt de CosMed kliniek zich door de aandacht in de voor- en nazorg die cliënten ontvangen. Daarnaast de eerlijkheid van specialisten over de behandelmogelijkheden voor de cliënt. De binding die de CosMed kliniek met zijn/haar cliënten heeft is te danken aan de betrokkenheid, het enthousiasme en de integriteit van alle werknemers. Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die er voor u zijn, komt u dan gerust eens langs voor een kosteloos intakegesprek.

CV Jennifer Meskes

In 2008 behaalde ik mijn basisopleiding tot schoonheidsspecialiste. Vervolgens breidde ik mijn kennis uit door in 2009 de opleiding tot pedicure te volgen. Mijn interesse in het vak heeft ertoe geleid dat ik daarna nog de Voortgezette Opleiding bij opleidingsinstituut Berber Hoogkamer heb gevolgd. Gedurende deze opleiding heb ik gekozen voor de volgende specialisaties: Shiatsu-massage, Voetreflex-massage, Bindweefsel- massage, Manuele Lymfedrainage, gecertificeerd dermaroller- therapeute en PCA/TCA Professional.