drs. L.K. Oostveen-Bol

 

Mensen die zich goed in hun vel voelen, stralen. Dat hoop ik voor u te bereiken. Als plastisch chirurg kan ik niet werken volgens vaststaande protocollen; een standaard aanpak bestaat niet. Ons vak vereist een creatieve en flexibele manier van denken en alle technische facetten beheersen om tot het beste resultaat te komen. Dat maakt plastische chirurgie tot een prachtig en uitdagend vak: een unieke symbiose van helend- en creatief werken, vorm en functie.

U vormt voor mij het uitgangspunt. Mijn expertise draag ik met enthousiasme uit met open, eerlijke, laagdrempelige en duidelijke zorg op maat. Het is mijn passie en uitdaging om zo goed mogelijk te achterhalen wat uw wensen en verwachtingen zijn. Hierbij is een open en vertrouwelijke wisselwerking tussen ons een voorwaarde. Samen komen we tot de meest ideale oplossing voor uw vraag en zal de weg hier naartoe een positieve beleving zijn. Ik verwelkom u graag op mijn spreekuur bij de Cosmed Kliniek.

Mijn aandachtsgebieden zijn: borstchirurgie, ooglidcorrecties, liposuctie, lipofilling, oorcorrecties, buikwandcorrecties, arm- en facelift.

CV

1997-2004

Opleiding Geneeskunde – Katholieke Universiteit Leuven

2004-2010             Opleiding Algemeen Chirurg

  • Katholieke Universiteit Leuven, België
  • Peninsula School of Medicine Exeter, United Kingdom
  • VUMC Amsterdam

2011-2016             Opleiding tot Plastisch Chirurg – VUMC Amsterdam

2017-2018             Fellowship Esthetische Plastische Chirurgie

  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Bergman Kliniek
  • Velthuis Kliniek

Lid van de Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC) en de Nederlandse Vereniging van Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC)