dr. D. Schiettecatte

Als plastisch chirurg wordt Dr. David Schiettecatte (1970) gedreven door zijn passie om zijn patiënten te helpen zich goed te voelen in hun eigen lichaam. Dr. Schiettecatte is gespecialiseerd in borstoperaties, gelaatsoperaties, hand- en polsoperaties  en  schoonheidsbehandelingen met een tijdelijk effect op het verminderen van bijvoorbeeld rimpels en oppervlakkige huidbeschadigingen. Daarbij is zijn visie dat plastische chirurgie méér omvat dan enkel opereren. Ook het psychologische aspect van zijn werk verliest hij nooit uit het oog.
Dr. Schiettecatte streeft ernaar u te helpen bij het vinden van een nieuw evenwicht in uw leven, waarin u optimaal kunt functioneren binnen uw eigen mogelijkheden. Een kennismaking met Dr. David Schiettecatte is de moeite waard als u lichamelijk door ziekte of de gevolgen van een ongeval in uw functioneren wordt beperkt, of als u niet tevreden bent over uw lichaam.

Opleiding en werkervaring
Dr. Schiettecatte studeerde geneeskunde aan de universiteit van Leuven en plastische chirurgie aan de universiteit van Brussel. Daarna specialiseerde hij zich in microchirurgie en handchirurgie aan het Erasmus MC in Rotterdam. Na zijn afstuderen werkte hij als plastisch chirurg bij oa het Erasmus MC in Rotterdam, de Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn en Zutphen en het Deventer Ziekenhuis

BIG registratie : 19055482401