PCA peeling: zeer effectief!

Een goede peeling is onmisbaar voor het verbeteren en verjongen van de huid. Bij de CosMed Kliniek maak ik gebruik van PCA Skin. In dit blog vertel ik over onze peelings met dit product. Oprah Winfrey trok in Amerika de aandacht met dit merk. Inmiddels is PCA Skin wereldwijd in ruim 50 landen verkrijgbaar. In Nederland werken zo’n 30 praktijken met dit product, de CosMed Kliniek is daar één van.

Peelings zijn onmisbaar voor het verbeteren en verjongen van de huid

Een goede gezichtsbehandeling heeft een peeling als basis. De scrub-crèmes en stoomapparaten van vroeger zijn echt passé. Effectieve en tegelijk comfortabele peelings waren er destijds niet.  Wel waren er zware chemische peelings waarbij het ontstekingsgevaar groot was en welke enkel verricht werden door een dermatoloog.

PCA Skin ontwikkelde een peeling die wel een gelijkwaardig resultaat gaf, maar zonder de belasting en risico’s. Het resultaat was PCA- Peel, een peeling die goed gebruikt kan worden door  schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en artsen.  Het product komt tegemoet aan de behoefte aan een comfortabel product met hetzelfde resultaat als een dermatologische peeling.

Voor wie is een PCA peeling geschikt?

De PCA peeling is in feite voor iedereen geschikt. Dankzij de gunstige werking op de verschillende huidtypen is voor iedereen een peeling beschikbaar. Voor huidproblemen zoals: rosacea, acne, pigment en rimpels is veel verbetering mogelijk.

Zelf onderga ik de peeling eens in de zes weken, preventief tegen grove poriën, het verbeteren van het opname vermogen van mijn huid en beginnende lijntjes. Bij huidproblemen kunt u uitgaan van een kuur van 4 tot 6 behandelingen, dit met een interval van 2 weken tussen de behandelingen door. Om het resultaat te behouden kunt u de kuur voortzetten met  behandeling eens in de 6 of 8 weken.

Afspraak maken?

Heeft u interesse in een PCA peeling? Neem contact op met de CosMed Kliniek via 088-7652121 of info@cosmedkliniek.nl.