Over ons

Waar staan wij voor?

De CosMed Kliniek biedt cosmetische behandelingen op het hoogste kwaliteitsniveau met een persoonlijke en laagdrempelige benadering waarbij de puurheid van de cliënt voorop staat.

Wij geloven dat wanneer mensen prettig in hun lichaam zitten, zij zich mooier en gelukkiger voelen. De Cosmed Kliniek biedt behandelingen die perfect zijn afgestemd op het lichaam van de cliënt.

Ons team van plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten staat voor u klaar voor vrijwel alle lichaamscorrecties en huidbehandelingen. U kunt bij de CosMed Kliniek ook terecht voor ingrepen met een niet- cosmetische reden. Bijvoorbeeld pijnklachten aan handen, polsen en voeten.

Kijk eens rond

De operatiekamers

Polikliniek

Persoonlijke aandacht

U kunt bij ons rekenen op een persoonlijke behandeling. Wij nemen de tijd voor u, van het eerste adviesgesprek tot het laatste nazorgconsult. Want juist dankzij goede nazorg voelt u zich straks prettig en zelfverzekerd over het resultaat.

Dankzij gerichte aandacht en eerlijke adviezen van ervaren specialisten wordt een resultaat bereikt die de kwaliteit van leven verhoogt.

CosMed kliniek vrouw plastisch zorg