CosMed Haarlem

Bij CosMed in Haarlem kunt u terecht voor plastische chirurgie en cosmetische chirurgie van hoge kwaliteit. We stemmen onze behandelingen perfect af op uw lichaam, zodat u weer stralend en zelfverzekerd door het leven gaat. Ons team van plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten begeleiden u van het eerste gesprek tot het laatste consult.

  • Plastische en cosmetische chirurgie van de hoogste kwaliteit
  • Zeer ervaren specialisten
  • Gratis en vrijblijvend eerste consult
  • Korte wachttijden
  • Cliënten waarderen ons met een 9,4

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. We staan u graag te woord!

Vrijblijvend consult Maak een afspraak

Zo begon het…

CosMed kliniek is in 2015,  na de overname van EMC,  gestart in Bosch en Duin. De jarenlange ervaring en expertise van EMC zijn gebleven en onder de nieuwe naam heeft CosMed Kliniek met dezelfde plastisch chirurgen en medewerkers de bestaande  locatie verder uitgebreid en volledig gemoderniseerd. Er zijn een aantal plastisch chirurgen toegevoegd aan het team wat nu uit 7 plastisch chirurgen bestaat. Het OK complex is compleet vernieuwd en voldoet nu aan de hoogste en laatste eisen op dat gebied. Tegelijkertijd is de authentieke uitstraling van de villa behouden gebleven. De villa wordt verder verbouwd, zodat deze in gebruik kan worden genomen voor kantoren op de bovenverdieping. Hierdoor kunnen er op de polikliniek meer spreek- en behandelkamers worden ingericht.  De verpleegafdeling, met een weids en rustgevend uitzicht op de tuin,  is recentelijk uitgebreid met extra bedden ivm de groei van het aantal cliënten.  In 2018 heeft CosMed kliniek de locatie in Haarlem (voorheen Mediconsult)  geopend, waar we met dezelfde plastisch chirurgen en betrokken medewerkers dezelfde behandelingen aanbieden. Voor een operatie komen de cliënten van onze kliniek in Haarlem naar Bosch en Duin.

Hier staan wij voor

Bij CosMed kunt u rekenen op behandelingen van de hoogste kwaliteit. Daarbij vinden we een persoonlijke en laagdrempelige benadering belangrijk. We zijn ervan overtuigd dat wanneer iemand prettig in zijn lichaam zit, zij zich ook mooier en gelukkiger voelt. Daar dragen we dan ook graag aan bij! De behandeling stemmen we perfect af op uw wensen en lichaam voor het beste resultaat.

Ontmoet ons team

Bij CosMed staat een hoge kwaliteit voorop. We werken dan ook uitsluitend met ervaren en deskundige specialisten. Van plastisch chirurgen, anesthesisten, OK-assistenten en huidtherapeuten tot schoonheidsspecialisten. Zij geven u alle tijd en aandacht die u verdient: van het eerste gesprek tot het laatste nazorgconsult. Maak kennis met onze specialisten.

Plastische chirurgie en cosmetische behandelingen

Bij CosMed zijn we specialist in het uitvoeren van cosmetische- en plastische chirurgie. U kunt bij ons terecht voor:

Borstcorrectie

Borstvergroting
Hybride borstvergroting
3D-consult borstvergroting
Borstverkleining
Borstvorming man

Gelaatsbehandelingen

Ooglidcorrectie
Facelift
Oorcorrectie
Neuscorrectie
Liplift

Lichaamscorrecties

Liposuctie
Lipofilling
Schaamlipcorrectie
Spataderzorg
Buikwandcorrectie

Huidbehandelingen

Littekencorrectie
Rimpelfillers
Plekjes en vlekjes
Injectables
Overmatig transpireren

Hand & pols

Artrose van de duim
Trigger Finger
Carpaal tunnel syndroom
Ganglion
Ziekte van Dupuytren
Ulnaris neuropathie

Reviews cliënten

We hebben al veel cliënten weer stralend de deur uit zien gaan. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees de ervaringen van cliënten die een behandeling ondergingen bij CosMed.

Bezoek onze kliniek in Haarlem

Voelt u zich onzeker over uw lichaam of heeft u last van klachten? We informeren u graag uitgebreid over onze behandelingen. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze specialisten. Ze staan u graag te woord! Natuurlijk mag u ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of meer informatie. We zijn bereikbaar via 088 – 765 21 21 of stuur een e-mail naar info@cosmedkliniek.nl.

Vrijblijvend consult Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag8:30 – 20:00
Dinsdag8:30 – 17:00
Woensdag8:30 – 20:00
Donderdag8:30 – 17:00
Vrijdag8:30 – 17:00

Adresgegevens

CosMed Haarlem
Van Eedenstraat 14
2012 EM Haarlem
T: 088 – 765 21 21
E: info@cosmedkliniek.nl