CosMed Bosch en Duin

Bij CosMed in Bosch en Duin zijn we specialist in het uitvoeren van plastische chirurgie en cosmetische behandelingen. Voelt u zich onzeker over uw lichaam of heeft u last van klachten? Ons team van plastisch chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten zorgt er graag voor dat u weer stralend door het leven gaat.

  • Hoge kwaliteit plastische en cosmetische chirurgie
  • Deskundige en ervaren specialisten
  • Eerste consult is gratis en vrijblijvend
  • Snel geholpen: korte wachttijden
  • Cliënten geven ons een 9,4

Nieuwsgierig wat onze specialisten voor u kunnen doen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vragen. We helpen u graag!

Vrijblijvend consult Maak een afspraak

Hoe het allemaal begon…

CosMed kliniek is in 2015,  na de overname van EMC,  gestart in Bosch en Duin. De jarenlange ervaring en expertise van EMC zijn gebleven en onder de nieuwe naam heeft CosMed Kliniek met dezelfde plastisch chirurgen en medewerkers de bestaande  locatie verder uitgebreid en volledig gemoderniseerd. Er zijn een aantal plastisch chirurgen toegevoegd aan het team wat nu uit 7 plastisch chirurgen bestaat. Het OK complex is compleet vernieuwd en voldoet nu aan de hoogste en laatste eisen op dat gebied. Tegelijkertijd is de authentieke uitstraling van de villa behouden gebleven. De villa wordt verder verbouwd, zodat deze in gebruik kan worden genomen voor kantoren op de bovenverdieping. Hierdoor kunnen er op de polikliniek meer spreek- en behandelkamers worden ingericht.  De verpleegafdeling, met een weids en rustgevend uitzicht op de tuin,  is recentelijk uitgebreid met extra bedden ivm de groei van het aantal cliënten.  In 2018 heeft CosMed kliniek de locatie in Haarlem (voorheen Mediconsult)  geopend, waar we met dezelfde plastisch chirurgen en betrokken medewerkers dezelfde behandelingen aanbieden. Voor een operatie komen de cliënten van onze kliniek in Haarlem naar Bosch en Duin.

 

Hoge kwaliteit en persoonlijke benadering

Behandelingen van de hoogste kwaliteit en een persoonlijke benadering is waar wij voor staan. We helpen u graag van uw klachten af, zodat u weer zelfverzekerd door het leven gaat. Want wie tevreden is met zijn eigen lichaam, voelt zich ook mooier en gelukkiger. Daar zijn we van overtuigd. We vinden het belangrijk om goed naar uw wensen en klachten te luisteren, zodat we de behandeling perfect op u af kunnen stemmen.

Maak kennis met onze specialisten

Bij CosMed kunt u vertrouwen op behandelingen van de hoogste kwaliteit. We werken enkel met deskundige en ervaren plastisch chirurgen, anesthesisten, OK-assistenten, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Samen met u gaan ze graag voor het beste resultaat! Een goede begeleiding vanaf het eerste gesprek tot het laatste consult kan hierbij niet ontbreken. Ontmoet alvast onze specialisten:

Onze behandelingen

Dagelijks voeren we bij CosMed in Bosch en Duin plastisch chirurgische en cosmetische behandelingen uit. Onze specialisten hebben veel ervaring in onderstaande behandelingen:

Gelaatsbehandelingen

Ooglidcorrectie
Facelift
Liplift
Neuscorrectie
Oorcorrectie

Lichaamscorrecties

Liposuctie
Lipofilling
Schaamlipcorrectie
Spataderzorg
Buikwandcorrectie

Borstcorrectie

Borstvergroting
Hybride borstvergroting
3D-consult borstvergroting
Borstverkleining
Borstvorming man

Huidbehandelingen

Littekencorrectie
Rimpelfillers
Plekjes en vlekjes
Injectables
Overmatig transpireren

Hand & pols

Artrose van de duim
Trigger Finger
Carpaal tunnel syndroom
Ganglion
Ziekte van Dupuytren
Ulnaris neuropathie

Zo ervaarden onze cliënten het

Al veel cliënten hebben wij heel blij mogen maken. Ontdek de ervaringen van cliënten van CosMed.

Maak een afspraak bij onze kliniek in Bosch en Duin

Benieuwd wat onze plastisch chirurgen voor u kunnen betekenen? We staan u graag te woord! Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze specialisten of neem contact met ons op voor vragen of meer informatie. We zijn bereikbaar via 088 – 765 21 21 of stuur een e-mail naar info@cosmedkliniek.nl.

Vrijblijvend consult Maak een afspraak

Openingstijden

Maandag8:30 – 20:00
Dinsdag8:30 – 17:00
Woensdag8:30 – 20:00
Donderdag8:30 – 17:00
Vrijdag8:30 – 17:00

Adresgegevens

CosMed Bosch en Duin
Biltseweg 14
3735 ME Bosch en Duin
T: 088 – 765 21 21
E: info@cosmedkliniek.nl