Ideaal voor de vakantie: permanente make-up

Onze huidtherapeut Michelle over permanente make up:

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent tijd voor zon, zee, strand en relaxen op het terras. Wilt u alleen maar genieten van de zomer en u geen zorg maken over een uitgelopen eyeliner of weggevaagde wenkbrauwen? Ik zet bij u graag de aller mooiste permanente make-up (PMU) waar u jaren plezier van heeft.

Intake gesprek
Tijdens het intake gesprek bespreek ik met u alle wensen rondom de PMU. Liever een zachte ronde vorm of juist een donkere aangezette kleur. Liever een subtiele eyeliner tussen de wimpers of juist een opvallende met een wing. Vertel mij wat uw wensen zijn en we bepalen samen de vorm en kleur.

De behandeling
Met behulp van een klein naaldje, die honderd keer per seconde op en neer beweegt, wordt de inkt onder de huid aangebracht. De pigmenten blijven twee tot vier jaar zichtbaar. Daarna komt u terug om de wenkbrauwen of eyeliner, indien gewenst, bij te laten werken.

Na de behandeling
Na de behandeling ontstaat er een korstje, hierdoor kan het pigment in eerste instantie een stuk donkerder lijken. Na ongeveer 5 dagen laat dit korstje los en wordt de daadwerkelijke pigmentatie zichtbaar. Dit is een stuk lichter! Na vier tot zes weken vindt er nog een nabehandeling plaats, waarbij de wenkbrauw of eyeliner nog even mooi bijgewerkt wordt en de puntjes op de i worden gezet.

Ervaringen van onze cliënten
Hanneke: “Michelle heeft het heel netjes en natuurlijk gedaan. Ben er super blij mee.” Karen: “Zo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Ze zijn heel natuurlijk aanwezig en dat in een korte en vrijwel pijnloze behandeling.” Ook Marijke is enthousiast: “Hiervoor liet ik ze epileren en verven, maar het klopt nu gewoon! De vorm is veel mooier en de kleur is perfect. ’s Morgens sta ik voor de spiegel en denk ik: ben ik nu al klaar?”. Renate zegt als volgt: “Het is heel netjes gedaan. De aankomende jaren geen omkijken meer aan!”.

Lijkt dit u wel wat, maak dan gratis en vrijblijvend een afspraak voor een intake gesprek en dan zie ik u binnenkort in de kliniek.

Michelle Brouwer
Huidtherapeut