Event MOOI in Thermen Holiday Schiedam

CosMed Kliniek organiseert samen met Dagje Welness op dinsdag 4 september het MOOI event bij Thermen Holiday in Schiedam. Tijdens een heerlijk dagje wellness kunt u zich laten informeren door de specialisten van de CosMed Kliniek uit Bosch en Duin. Er vinden diverse lezingen plaats en er is ruimte voor persoonlijke consulten.  Natuurlijk zijn er ook heel veel andere activiteiten waaronder culinair genieten bij één van de foodstands of ontspannen tijdens een heerlijke massage.

Klik hier om uw dagje wellness te boeken tijdens het MOOI event en profiteer tot 8 augustus van het Earlybird tarief van €18,95.

Entree MOOI €21,95.
> Dagje Wellness
> Gratis parkeren
> Twee munten t.w.v. totaal €5,00 te besteden bij de stands
> Gratis lezingen en consulten

Ervaart u uiterlijke onzekerheden of klachten? Alle lezingen en consulten van de artsen en therapeuten zijn gratis! Wacht dus niet en combineer uw saunabezoek met een lezing of consult van onze artsen.

Wat kunt u van deze dag verwachten?
Een heerlijk sauna bezoek in combinatie met interessante presentaties. Onze artsen geven lezingen over verschillende onderwerpen van ooglidcorrecties, tot het verwijderen van spataders en het plaatsen van een nieuwe heup of knie. Natuurlijk is er ook ruimte voor een persoonlijk gesprek met een van onze artsen. Bovendien is onze huidtherapeut aanwezig, zij vertelt u graag hoe u uw huid het beste kan behandelen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een 3D consult voor een borstvergroting. Laat u voorlichten wat de beste en mooiste behandeling voor u is en ga stralend het najaar in. Wacht niet langer en boek nu!

Lezing ooglidcorrecties

“Ik had dit jaren eerder moeten doen.” Dit is een veel voorkomende uitspraak die wij horen bij onze cliënten die een ooglidcorrectie hebben ondergaan. Met deze relatieve kleine ingreep kunnen we zo’n mooi en groot resultaat bereiken. Symptomen als; vermoeide ogen, ’s avonds zwaar gevoel, tranende ogen, hoofdpijn, rimpels in het voorhoofd en slecht zicht kunnen hiermee verholpen worden. Herkent u zich hierin? Plastisch chirurg Dr. Carpentier Alting vertelt u er graag meer over tijdens de lezing.

3D consult borstvergroting

De borstoperaties hebben de laatste jaren behoorlijk onder druk gestaan. Waar we in de media veel te maken hebben met groot, groter, grootst gaan onze artsen juist voor passend en natuurlijk met de juiste protheses. Denkt u ook al een tijd na over een mogelijke borstvergroting? Grijp uw kans om op een laagdrempelige manier de mogelijkheden te verkennen tijdens het MOOI event. Op het MOOI event kunt u een 3D scan laten maken. Plastisch chirurg, dr. Schiettecatte, neemt op basis van de scan de opties voor een borstvergroting met u door.

Lezing verwijderen spataderen

Soms zijn ze enkel ontsierend, maar in vele gevallen ondervinden we ook medische hinder van spataderen. Zware, vermoeide of rusteloze benen zonder een duidelijke verklaring te hebben. Onze gespecialiseerde vaatchirurg Dr. Disselhoff  behandelt zowel de cosmetische als medische vaatproblemen. Bent u benieuwd of er iets aan uw beenvaten gedaan kan worden, hoe groot of hoe klein ze ook zijn, kom dan langs voor een intake gesprek.

Lezing een nieuwe knie of heup

Mensen hun kwaliteit van leven teruggeven, dat is waar orthopedisch chirurg Boekhorst voldoening van krijgt, gespecialiseerd in totale knieprothesiologie. “Eenvoudige gewrichtsklachten kunnen een enorme impact op het persoonlijke leven van mensen hebben. En weinig of niet bewegen is slecht voor de gezondheid. Denk maar als iets kleins zoals het knuffelen van je (klein) kinderen, sporten, mobiel zijn en gewoon een wandeling kunnen maken. Hoe fijn is het als je daarvan kunt blijven genieten?”  Heeft u ook al enige tijd last van artrose in knie of heup? Tijdens de lezing vertelt dr. Boekhorst u over de mogelijkheden voor een operatie.

Lezing huidtherapie

Onze huidtherapeute Michelle Brouwer doet er alles aan om u (weer) lekker in uw vel te laten zitten. Letterlijk en figuurlijk. Ontsierende vlekjes en plekjes op de huid? Wens tot het verwijderen van ongewenste haargroei? Wat te doen aan couperose? Of bent u geïnteresseerd in permanente make-up? In een één-op-één consult beantwoord ze al uw vragen omtrent de huid en wordt er een behandeladvies op maat voor u gemaakt. Wilt u er zeker van zijn dat ze tijd voor u heeft? Reserveer dan een plekje! Daarnaast geeft onze huidtherapeut ook een lezing over de mogelijkheden.