Een bijzonder verhaal

Met enige regelmaat ontvangen wij berichten van onze patiënten, die hun ervaring bij de Cosmedkliniek met ons delen. Zo ook onderstaand bericht van dhr. Wieman, welke wij u niet willen onthouden. Cosmedkliniek en in het bijzonder dr. Carpentier Alting wenst dhr. Wieman een voorspoedig herstel en een gezonde en muzikale toekomst.

“Zonder de zeer deskundige en persoonlijke begeleiding van Dr. Carpentier Alting in de afgelopen 30 jaar had mijn leven er heel anders uit gezien. Ik ben pianist & componist en kwam dertig jaar geleden als patiënt bij Dr. Carpentier Alting. Hij vertelde mij dat de knobbeltjes in mijn rechter hand waren veroorzaakt door de ziekte van ‘’Dupuytren’’. Dit is een goedaardige aandoening die er voor zorgt dat je vingers geleidelijk kromtrekken. Dit was voor mij als pianist een harde boodschap. Pianospelen is, zonder begeleiding of operatie, na het kromtrekken van de vingers absoluut niet meer mogelijk.

Dr. Carpentier Alting heeft er echter telkens weer voor gezorgd dat de vingers van zowel mijn rechter als linkerhand werden rechtgezet en ik mijn vak weer kon uitoefenen. In de afgelopen jaren kwam de ziekte in mijn linkerhand helaas steeds weer terug. Na de derde operatie in 3 jaar tijd trokken mijn vingers in mijn linkerhand weer krom en ik vreesde dat ik nooit meer zou kunnen pianospelen.

Maar wederom gaf Dr. Carpentier Alting niet op. Hij was zich zeer bewust wat pianospelen voor mij betekende en hij durfde het aan om mijn linkerhand voor de vierde keer in drie jaar tijd te opereren. En, ik mag wel zeggen, met groot succes!

Ik ben hem dan ook eeuwig dankbaar dat hij mij in de afgelopen jaren heeft bijgestaan in dit proces met als gevolg dat ik nog steeds piano kan spelen.”

Henk Wieman