CosMed hand- en pols kliniek

De CosMed Klinieken zijn sinds 2018 uitgebreid met een gespecialiseerde hand- en pols kliniek. Om u de beste zorg te bieden voor klachten als Carpale Tunnel Syndroom, artrose van de duim of tal van andere klachten aan hand of pols, staat ons team van specialisten voor u klaar.  Dr. Wim Theuvenet is een ervaren plastisch chirurg, die zich gespecialiseerd heeft in de behandeling van alle voorkomende hand- en polsklachten. De behandeling van uw hand- en polsklachten valt onder vergoede zorg. Een verwijzing van de huisarts is voldoende om een afspraak te maken

In de CosMed hand- en pols kliniek werken we samen met Hand- en Pols Revalidatie Nederland. Zo bent u verzekerd van goede hand- en pols therapie indien nodig. De therapie wordt veelal vergoed door uw zorgverzekeraar.

Voor een heldere diagnose en de behandeling van uw klachten bent u van harte welkom op twee van onze locaties: onze nieuwe vestiging in Rozendaal (bij Arnhem) en onze vestiging in Bosch en Duin. Direct meer lezen over de CosMed hand- en polskliniek? Klik hier voor meer informatie.